Apr 192014
 

Kära medlemmar, nu är det dags för vårens iordningsställande av kluubens anläggning för utomhuskörningen!

Nytt för i år är ju att vi ska ha tidtagning på både på OR-banan och Trackbanan samtidigt. För detta kan vi tacka en av våra offroadare som arbetat med att koppla ihop allt under förra veckan.

Så, lördag 26/4 klockan 10:00 kör vi igång och så fort vi är klara är det självklart läge att ta några varv! Från styrelsens sida tror vi inte att det kommer ta så lång tid att göra klart listan nedan, och mer tid kan läggas på att göra något gemensamt.

Aktiviteter vi ska ha genomfört:

  • Plocka fram soptunnor & sopborstar
  • Ställa i ordning bord i mekdepån
  • Klippa gräset 
  • Trimma kanter
  • Eventuella småförbättringar som behövs på varje bana.

 

Välkomna ut i värmen!

Mar 082014
 

Liten uppdatering om vad som händer och varför mötet blev flyttat.

Vi har haft lite problem med att få tiden att räcka till samt att medlemsregistret bråkat en del. Nu jobbar vi för fullt med att migrera medlemsregistret till idrottonline.

Mar 022014
 

OBS Datum för mötet är framflyttat till lördagen den 29 mars klockan 12:00

Inbjudan kommer per brev inom kort tillsammans med inbetalningskort för 2014 och mer information gällande året som står framför oss, samma information kommer även presenteras här på hemsidan.

Varmt välkomna!

SSIC Deltävling 1 19/10 och RACEWEEKEND 11/10!

Hej och varmt välkomna till ännu en inomhussäsong full av racingaction! Vi hoppas på en riktigt trevlig helg och dessutom kör vi en raceweekend helgen innan, alltså från fredag eftermiddag 10:e oktober till söndag 12:e oktober kl 12:00! Inbjudan hittar ni här; Anmälan finns på http://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=13821&pLa=sv Inbjudan SSIC nr1 2013

Uppdatering

Det har varit några diskussoner senaste tiden om varför inget händer, så här kommer en uppdatering på läget. Vi jobbar fortgående med att hitta mark att flytta till men det är mycket som skall tas ställning till. Vi är uppsagda från årsskiftet men vi har ingen tid från trafikverket ännu så vi utgår från att vi får [...]