Medlemsansökan

För att bli medlem i Väst-8 så använder du formuläret nedan.

Avgifter:

Medlemsavgift (Enskild medlem): 200 kr
Medlemsavgift (Familj): 300 kr

Träningsavgift 2019:

Träningsavgifter och track-fee för säsongen 2019 är nu fastställda och det är beslutat om en sänkning med 20% för samtliga avgifter. De nya priserna är enligt följande:

Track-fee (körning vid ett tillfälle en hel dag): 80 kr
Träningsavgift, ungdom (-19 år): 400 kr
Träningsavgift, senior: 800 kr

Ange namn och personnummer som meddelande i insättningen till bankgironumret. Då kan din insättning kopplas ihop med din information på IdrottOnline och godkännandet går fortare.

Avgiften betalas in till Bankgiro 448-8524

Film: Så här blir du medlem i väst-8

Vid oklarheter så kontakta styrelsen på:

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter
Om dina uppgifter redan finns i annan organisation i IdrottOnline kommer uppgifterna du har angivit inte att sparas i IdrottOnline. Dina tidigare uppgifter kommer finnas kvar. Om du sedan tidigare har en manuellt angiven kontaktadress inlagd i IdrottOnline så kan du automatiskt uppdatera denna till din folkbokföringsadress genom att kryssa i kryssrutan nedan. Om du vill ändra någon av dina andra kontaktuppgifter, vänligen kontakta föreningen.

Du är under 18 år, ange minst en målsman